четвртак, 05. април 2012.


Српска правила понашања у саобраћају
Десет заповести

1. Никад и никог не пропуштај све и да има предност! Ако треба да се укључиш: нагло му пресеци пут и наби му се својим предњим делом у фар.
2. Никад не држи одстојање! Приближи се оном испред себе на свега неколико центиметара, диши му за врат, повремено сиреном и фаровима деконцетриши.
3. Увек амблендуј онима који ти долазе у сусрет уколико на путу има полиције и не гледај саобраћајне знаке са стране јер ти одвлаче пажњу!
4. Уколико онај испред тебе у стотом делу секунде није кренуо кад се црвено на семафору угасило: одмах легни на сирену и почни да псујеш! Уколико видиш да је испред тебе жена или млад и неискусан возач онда свирај дуже и псуј гласније!
5. Никад, никад не стај уколико је некоме потребан било каква помоћ на путу!Паркирај се 'де стигнеш: полиција носи само југиће и мала породична возила!
6. Кад се сретнеш са познаником, обавезно отворите прозоре на колима, препречите обе траке и сити се напричајте! Уколико се неко иза буни што не може да прође својим путем, изађи са ''братом'' па му се најебите кеве јер вас није испоштовао.
7. Прођи кроз црвено кад год можеш, већи си фрајер, ''браћа'' ће те више поштовати а и камера још нема свуд!
8. Боље возиш кад си пијан или дрогиран, некако си храбрији и све ти изглед лако и изводљиво!
9. Ауто не замењује пенис али ти купи што већи, јачи и половнији! После му сипај само колико може минимално на пумпи и држи флаше у гепеку за сваки случај а за овлашћене сервисе сматрај ауто отпаде. Купуј само ауто који су возиле бабе по Немачкој, који је био увек гаражиран и којем је све ново стављено пре него си га ти купио и имао среће!
10. Ограничење брзине и пуна линија постоје за глупе и кукавице: ти си храбар и паметан! Саобраћајне казне су само за сиротињу, ти возиш џип, контраверзан си (мада не знаш шта то значи јер од школе имаш само велики одмор), пун пара и са полицијом си ''на прст у дупе''.