недеља, 29. новембар 2015.

Ковачевићка, Суша и остале Латинке...Немци су нам најзад дозволили да преговарамо о предаји Косова. Написах, неки дан. То ме не боли. Боли ме што се политичари труде да то покажу као неку врло важну ствар коју треба прослављати. Боли ме што ме сматрају идиотом а не то што хоће да дају Косово. Не смета мени што су они издајници већ што мисле да сам ја будала.
*
То што имамо шизофреничаре у јутарњем програму неких телевизија није толико важно колико је поразно да такве будале не би смеле ни прстом да мрдну док не добију знак од господара.
*
Када се амерички политичар кандидује, он са поносом каже да је ратовао за Америку: у Вијетнаму, Заливу, Авганистану, на Косову...
Када се српски политичар кандидује, он каже како ће све оне који су ратовали за Србију похапсити а Србија више никада неће ратовати (кад је нападну).
*
Мислим, какве разлике у тежини, истини и озбиљности вести има између тзв. ''озбиљних'' (дупе-увлакачких) медија, који јављају о нашим економским и политичким ''успесима'' и вести да је Станија на ''фарми'' добила гљивице, оних других медија (политичких таблоида)? Каква је разлика!?!
*
Има неке окаснеле али достижне правде у чињеници да се сукоби све више из вукојебина селе у велике градове. Јер, лако је из даљине, под неоном, бити толерантан, док се испија капућино и шопингује. Не знам, хоће ли невладине организације и други ''миротворци'' позивати на удржаност кад почну да пуцају у њиховом кварту и постављају бомбе у њиховом позоришту. И, сад, чисто хипотетички, уколико се запуца у тзв. ''кругу двојке'', хоће ли ''друго-србијанци'' тражити уздржаност или ће захтевати од војске и полиције да се жестоко обрачунају са тероризмом. То треба да се узме у обзир кад се присећамо како су говорили док се пуцало на Косову.
Ово треба да знају те будале: први корак губљења Ниша, јесте губљење Косова. И тако даље: до Суботице. Ствар је истрајности и принципијелности када су државне границе у питању. Не постоји мање или више важна државна територија. Постоји територија или: не!!! Турци хоће да зарате са највећом војном силом на свету због 17 секунди нарушеног ваздушног простора а Срби хоће да се одрекну Косова ради мирног европског сна које се претвара у кошмар. Али, само сна и кошмара!!!
*
Ковачевићка, неки дан, довела Марића, како би га са Сушом испрескакала. Старлета која се сликала полу-гола за ''Плејбој'' и ''новинарка'' која је продала професију страним ''сорошовским'' донаторима, говоре о моралу и новинарству, човеку који је написао ''Децу комунизма''. Брину, веле, за омладину, али ако је судити по њима, онда омладина треба да оде у старлете и плаћенике.
Не!!! Боље је да гледају ''ријалити'', него да буду као оне. Лепо им каже Марић: ''Постоји даљински управљач''. Дакле, слобода избора. Дочим, за претплату не постоји слобода избора, то је на силу. Ми на силу морамо плаћати претплату. Ми морамо да плаћамо да би Ковачевићка, Суша и њима слични узимали по неколико хиљада евра месечно, народних пара. И то без конкуренције и слободног избора.
А где иду наше паре, оне које се прикупе од пореза или претплате? Па рецимо, ''Радио телевизија Војводине'' је финансирала књигу Латинке Перовић у којој она коминтерновски гази по српској историји и српској култури, те по значајним људима који припадају том народу. А, за ''ријалитије'' народ не плаћа претплату. Па сами реците: шта је поштеније?

уторак, 24. новембар 2015.

NAGA MAJAСедница владе Србије
Вучић: Јел' се вратила Маја из Ирана?
Дачић: Кренула је али су је ухапсили у Паризу, није стигла да се пресвуче, па су мислили да је терориста. Чим је пусте, иде у Лапонију.
Вучић: Јесте ли јој послали ношњу Сами народа и Ирвасе?
Дачић: Јесмо, али имамо проблема, Рудолф насрнуо на старлету из секретаријата, па смо морали да га ушкопимо.
Вучић. Па тај је гори од.... нека...
Гашић: Ја идем ових дана у Африку. Да се тамо скидам скроз го или не скроз?
Вучић: Немој скроз, да ти се не смеју. Стави неки сивомаслинасти накурњак, да знају да си из војске.
Дачић. Ја опет идем у Америку. Шта да обучем?
Вучић: Боље би ти било да научиш енглески, то је за њих довољно. И замолили су ме да ти кажем да више не певаш Миљацку по згради Уједињених нација. Добро... ајде, нека ти буде: стави један каубојски шешир на главу, то ће бити доста...
Дачић: .....
Вучић: ... јесте и сомбреро кад кренеш за Мексико.. тако је...
Стефановић: Мени је мало непријатно, ја треба да идем за Шкотску а ноге ми никакве, мршаве, рутаве...
Вучић: Нека иде Зорана уместо тебе, она нема проблем са мршавим ногама а и боја килта ће јој се сложити са бојом очију.
Бабић: Ваша Висости, ми као парламентарци треба да идемо у завичајну Русију, па сам мислио да се сви обучемо као козлићи.
Вучић: Козаци, Бабићу, козаци. Козлић је оно што се прескаче.
Неко викну: У званичну посету!
Вучић: Тишина тамо!
Бабић: Ја се вама дивим и физички и моментално.
Зорана: Каже се ментално. Него, шта се носи испод тог килта?
Вучић (пакосно): Питај твога компањона Мирковића.
Вучић: Збуни ме онај Вучићевић са државним ударом, потпуно сам неприпремљено отишао за Кину. Замисли, ови из протокола ме обукли као самураја. Замало да пукне дипломатски скандал. Срећом, имао сам код себе нешто воде са Мораве, па сам их умирио.
Селаковић. Ја сутра идем у Пожаревац па...
Вучић: Да ти није пало на памет, јеси чуо?
Селаковић: Добро, само да им јавим да не ушивају број.
Вучић. Добро, овако ћемо... Председник републике иде у посету Ираку. Нађите му неку ношњу, неки повез преко главе, само да не буде Курдска. И, упакујте му једно наранџасто одело, за случај да га ухвате ови из Исламске државе. А мени спремите албанску ношњу и кече, сутра идем у посету Косову, код Хашима, на преговоре, а после мало до њега, сунети сина, па идем да дарујем малог...
Вујовић: Још један стан?
Вучић: Не тог малог, бем те блесавог, кад те ни поштари не препознају...

недеља, 22. новембар 2015.

''Не на ту страну Џорџ!!!''.Премијер је, сирома, 'тео у Кину, да се напије воде са Јанценгјанга. Међутим, на време би упозорен: ''Не на ту страну Џорџ!!!''. ''Будала си, итд...''. ''Не иди у Кину, преклињем те, ако ти се пије: пи воду са Мораву, доћи ће жути људи, па на Морави са њима причај''. Ако већ неко треба да иде, нека иде онај који је и започео ту причу о жутим људима који ће пити воду са Мораве. Тарабићи? Ма, не, бре, него онај што већ има викендицу на Београду на води.
Елем, срећом, има ко бдије над Србијом и премијером. Срећом има ко да подмете плећа у спасавању васколиког српства. И ако премијер неће да га прими а он безуспешно олида по ходницима, он се и даље бори. Он и даље спасава премијера Рајана.
Премијер стварно јесте у проблему. И Србија. Јадна је земља коју онај што преклиње премијера: брани, и онај који треба да иде у Кину: храни. Изеђу њих је свега неколико слова вишка у презимену.
Али, од кога премијеру прети опасност осим од плавуше и оног црнпурастог? Зна се!!! Од полиције. 'Оће да штрајкују, тражу плату већу. А колико јуче, изводили су ''Штит'' и били похваљени. Чудно, зар не?
Како прође ''Штит''. Наравски, терористи су били наоружани са заставиним калашњиковима, а полиција са америчким и немецким наоружањем. Већ се ту одмах знало ко су добри а ко лоши момци. Или: није?! И преговарачице некако лепе, ко да их је бирао неко из министарства иностраних послова, или неко са Пинка. Преговараду, ал', безуспешно. Није ни чудо. Терористи не знаду серпски а  преговарачоце не знаду арапски.
Али добри терористи неки: беху. Нико не одговори ватром, нико не уби таоца, нико се не само-детонира. Неки мирољубиви терористи, само чекаду да наши специјалци поставе мердевине, улете кроз прозор, побију их и ослободе таоце.
Испред палате ''Србија'' друга прича. Излете из жбуна, мајку му терористичку. Срећом, наши одреаговаше хитро, убише га поред тог истог жбуна, не објашњавајући премијеру и министру нелогичност: каква је то полиција којој терориста успе да се сакрије у жбуну, испред државне установе а још један буљук њих уђе унутра. А они чекаду високу званицу. Срећом, наши специјалци имаду конопце па се спустаду низ њих: директ на кров. Није ни било потребе, побише их ови са земље, ки зечеве, да простите. Још и бомбу онеспособише начисто.
Колико сам схватио, наше главно оружје против терориста јесу мердевине и конопац. Тактика: разбити прозор, ући, побити говна и готова ствар. И на железничкој станици опет мердевине, прозор, изгибоше терористи. Срећом, ни један цивил. Шта би дали Французи да су имали овакве акције оног фамозног дана?
Би и сплав, и бродови. И ''људи жабе''. Изгибоше терористи, мнозина, попадаху ко снопље кад се жање. Бојим се, после ''Штита'' да стварно не дођу, овако испоровоцирани. Само, ако дођу, не верујем ја да ће седети по возовима и крити се по жбуњу. Но ће да пуцају у цивиле и да се дигну у ваздух.
Таман се заврши ''Штит'', и ја уплашен да нисмо открили све адуте у борби против терориста, кад оно у ''Политици'' још једно изненађење. Министар војни вели да ће војска Србије добити нове униформе: 14.015. Сад терористи знају и колико војника имамо. Да се у магацинима војске чува 35.000 неисправних маски али да ће војска ускоро добити 2.800 комада. Сад терористи знају и то да немамо маски за војску и да је најбоље да ударе хемијским оружјем и бојним отровима.
И, логично је што је министар открио ове податке (подаце). Ако смо већ приказали каквим мердевинама и конопцима располажемо, нека се зна и то да немамо гас маске. Или како рече премијер, и потврдише сви: ми немамо шта да кријемо и немамо против кога да ратујемо, осим против прозора и каскадера, чисто да се народ мало забави, да не пита за леба.
Не, на ту страну Џорџ!!! 16.000 полицајаца јури терористу по граду Београду, а он се, скот, сакрио у џбун.

уторак, 17. новембар 2015.

Добри терористи и недужни цивилиСинхронизовани терористички напади у Паризу!? Преко стотину мртвих. То је последица плиткоумности европских политичара, који мисле да могу да пале и жаре по другим државама а да код њих влада мир и ред. Уништили су читав низ стабилних држава у тзв. ''арапском пролећу'', а пре свега у жељи да се докопају њихове нафте и да тамо поставе квинслишке владе. Међутим, ствар се отела контроли. Требало је то претпоставити после Авганистана и Ирака. Можда Сирија и Либија нису биле идеалне државе али су свакако биле најбоље могуће, на том месту и у том времену. Ако бацате смеће у комшијско двориште, једнога дана, кад достигне критичну масу, то смеће почне да се прелива у ваше двориште.
Саосећаћу се са другима искрено, када ми неко објасни што ми Срби нисмо имали право да убијамо терористе у својој земљи, а Американци, Немци и Французи имају право да убијају терористе и цивиле по другим континентима и целом свету?!
Ако су припадници ОВК били ''борци за слободу'', ко мени даје право да неког другог називам терористом? Бомбе у Паризу су активиране још на Косову. Само је фитиљ био нешто дужи. То је онај бумеранг о коме сам говорио. Нешто друго мене чуди!? Како то да није било памети на западу, да схвате да се непринципијелност по важним питањима увек обије о главу онима који су ''принципијелни'' парцијално. Убијени у Паризу су жртве спина њихових влада и политичара о томе како постоје добри и лоши терористи. Да су они терористи који убијају Србе и Русе, у ствари, ''борци за слободу'', а да су прави терористи само они који убијају у Њујорку или Паризу. Не господо!!! Терористи су сви или нису ни једни.
Свега неколико дана пре Париза, терористи су срушили руски путнички авион! Преко две стотине људи, међу њима много жена и деце, погинуло је у трену. Западни свет је ћутао. Шта више, сумња се да су неке њихове обавештајне службе знале, па су ћутали. Након неколико дана, после Париза, настаје медијска и ''хуманитарна'' хистерија. Не заборавите ово пре него донесете било какав закључак, у Беслану је страдало преко три стотине цивила, од којих је било око 180 деце, али и тада, и сада, чеченски терористи су за Париз и Њујорк: борци за слободу.
Не заборавите, ОВК је убила преко 2000 српских цивила, пуцала је на децу у кафићу, силовали су девојчице, заједно са њиховим мајкама, у Клечки (постоји сведочење браће Мазреку) и хотелу ''Паштрик'' (силовали су младицу отету са свадбе), убили су децу на купању, жетеоце на њиви, дигли су аутобус пун путника у ваздух, најзад, најстравичније од свега: отимали су српске цивиле и продавали њихове органе. И??? Ни до дана данашњег за Американце, Енглезе и Французе, али не само за њихове владе, већ и за њихово јавно мњење, за њихову културну и уметничку елиту, за њихове грађане, албански терористи су ''борци за слободу'' и цивилизацију (јер хоће да их гурну у УНЕСКО).
Да, недужни цивили. И ту, по перцепцији јавности на западу (и код нас) постоје мање вредни и више вредни недужни цивили. Стотине хиљада мртвих цивила на Блиском истоку не вреде колико стотинак западно-европских цивила. А шта је суштина? Заиграла је мечка и пред њиховим вратима. Како то обично бива, кад заигра мечка, страдају углавном недужни цивили. Недужни цивили који су ћутали док су они за које су гласали слали војске по целом свету да убијају друге недужне цивиле.